Horren op maat zijn een must voor iedere woning. U wilt toch ook genieten van een goede nachtrust zonder het vervelende gezoem van muggen? Een hor die niet goed past laat alsnog allerlei ongedierte door en dat wilt u juist voorkomen. Muggen, fruitvliegen en andere insecten kunnen door de kleinste kiertjes kruipen. Vandaar dat horren op maat moeten zijn om echt alle insecten buiten te houden. De meeste mensen hebben voor hun ramen geen horren op maat. Ze hebben of niets, of een zelf op maat geknipt horgaas voor de openslaande ramen hangen om insecten te weren. En dat terwijl u in het voorjaar en tijdens de zomer uw ramen juist lekker wagenwijd open wilt zetten om uw huis te kunnen luchten! Hoe fijn zou het zijn wanneer u zich geen zorgen meer hoeft te maken over eventuele ongewenste insecten in uw woning.

Zomeravond

Stelt u zich uzelf eens voor: een zwoele zomeravond, een barbecue in de tuin en een lekker wijntje erbij. Halverwege de avond kijkt u omhoog en komt tot de ontdekking dat alle slaapkamer ramen nog open staan. Er brandt zelfs een lampje op een van de kinderkamers. ‘Dat is vragen om muggen met de bijbehorende muggenbulten’ denkt u. Had u maar horren op maat voor de slaapkamer ramen, dan kon u nu ongestoord verder genieten van uw zomeravond…

Horren op maat voor elk kozijn

Tijdens een gesprek over horren op maat komt u al gauw tot de conclusie dat het afhangt van het kozijn welk hor systeem het beste voor uw woning werkt. Wat voor de buren prima werkt, kan voor de ander misschien helemaal niet goed werken. Tegenwoordig kunt u zich overal op internet inlezen over welk hor systeem voor welk kozijn geschikt is en uit welke systemen u kunt kiezen. Dit maakt vergelijken weer makkelijk. Andere mensen kiezen liever voor een gesprek op maat voor horren op maat. Ook het zelf opmeten kan nog een lastig klusje zijn. Meet u ‘in de dag’ of ‘op de dag’? En komen de horren aan de binnenkant of aan de buitenkant van het kozijn te hangen? Allemaal vragen die u het beste in een persoonlijk gesprek kunt stellen.

Kosten

Verder kunnen de kosten ook meetellen bij de keuze voor horren op maat. Met welk budget heeft u te maken en wat is daarvoor mogelijk? Al met al vinden veel mensen een ongestoorde nachtrust in de zomer onbetaalbaar.