Brink & Campman vloerkleden

Brink & Campman is al een langere tijd een groot begrip in binnen- en buitenland. Het merk inspireert hun collecties op de laatste trends in mode en meubelindustrie. Al sinds 1897 produceren zij vloerkleden van zeer hoge kwaliteit. Brink & Campman specialiseert zich in drie type vloerkleden: getufte, handgeknoopte en geweven kleden. Het merk staat bekend om zijn goede kwaliteit, wat zij hebben ontwikkeld door jarenlange ervaring in het vak, hun kennis van vloerkleden en kunde.

Bijna alle vloerkleden die gemaakt zijn door B&C worden gemaakt met garens om ervoor te zorgen dat het vloerkleed bijna niet pluist. De vloerkleden komen in veel verschillende maten en kunnen zelfs op maat gemaakt laten worden. Daarnaast komen de vloerkleden in verschillende kleuren en patronen die al snel aansluiten bij vele interieur stylen. Ook hebben de vloerkleden veel verschillende structuren. Zo gebruikt Brink & Campman verschillende type wol, die allemaal een ander effect geven aan een karpet. Bijvoorbeeld Nieuw-Zeelands wol wat voorkomt in een aantal bekende kleden van B&C, namelijk de Rocks, Pinto en Marble kleden.

Brink & Campan karpet bestellen

Bent u al een tijdje opzoek naar een vloerkleed van goede kwaliteit? Kies dan voor een kwalitatief tapijt van Brink & Campman. U heeft een ruime keuze aan vloerkleden, waardoor er vrijwel altijd een kleed tussen zal zitten die past in uw interieur. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen voor verschillende structuren, zodat u de keuze heeft uit een vloerkleed die echt warmte biedt of een vloerkleed die voor de sier in een ruimte wordt geplaatst. U heeft gegarandeerd een kwalitatief goed vloerkleed van Brink & Campman.